BBQ hotdog
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vlees
Vrij van vis

BBQ hotdogs met in bier gestoofde uien

Deze stoere hotdogs zijn favoriet van columnist John Bas en mogen niet ontbreken tijdens een barbecue, vooral niet tijdens een barbecue op vaderdag. De sappige braadworsten krijgen een heerlijk pittige kick dankzij de smaakvolle uien gesmoord in bier. Dit gerecht is een absolute winnaar voor een gezellige barbecue met het hele gezin.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept bbq hotdogs met in bier gestoofde uien

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Snijd de uien in ringen. Verhit de olijfolie in een pan, zet op de barbecue, voeg een snufje zout toe en bak de uien bruin. Voeg de suiker toe en roer tot deze is opgelost. Voeg het bier toe en smoor de uien 10 min. zacht, totdat het bier is verdampt.
2
Gril ondertussen de braadworsten op de barbecue gaar.
3
Bereid de pistolets volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes aan de bovenkant in.
4
Besmeer de binnenkant van ieder broodje met 1/4 deel van de Coleslaw rauwkost. Leg vervolgens de braadworst in het broodje en top af met de gesmoorde uien. Serveer met de mini augurken en extra overgebleven uien.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Ei
  • Gluten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Amerikaans
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Barbecue
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via