Broodje Zelfgemaakte Eiersalade Met Spekjes
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Broodje zelfgemaakte eiersalade met spekjes

Zelf eiersalade maken is supersimpel en bovendien erg lekker. Deze eiersalade heeft een knapperige touch door de toevoeging van gebakken spekjes. Lekker als smeersel op een boterham of cracker, maar ook ideaal voor bij de borrel op een toastje.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept broodje zelfgemaakte eiersalade met spekjes

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Kook de eieren in kokend water in 8 min. hard. Bak de spekjes krokant in een koekenpan zonder boter of olie.
2
Pel de eieren en prak ze met een vork fijn. Meng de eieren in een kom met de gebakken spekjes, mayonaise, mosterd, Griekse yoghurt en bieslook. Breng de eiersalade op smaak met peper en zout.
3
Schep de eiersalade op het brood en garneer met gebakken spekjes en de gesneden bieslook.

Zin in een ander lekker broodje? Probeer dan deze heerlijke toast met carpaccio en avocado!

Hoe lang kun je verse, zelfgemaakte eiersalade bewaren?

Verse, zelfgemaakte eiersalade kun je ongeveer 3 tot 5 dagen bewaren in de koelkast, mits je het goed afgedekt bewaart.

Wat is lekker bij eiersalade?

Eiersalade is lekker op brood, toast of crackers. Geniet ervan tijdens de lunch om zet het op tafel tijdens een zomerse barbecue.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Mosterd
  • Sesamzaad
  • Gluten
  • Ei
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via