Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Maaltijd to go en proeven – TikTok tortilla

Stephen Busman
11
okt
-
17
okt

Jumbo Groningen Beren

Maaltijd to go en proeven – TikTok tortilla

 
1324 personen hebben dit evenement bekeken.

TikTok tortilla

De TikTok tortilla trend, heb jij het voorbij zien komen? Vullen, vouwen en smullen maar! Wij bedachten twee gevulde tortilla’s: hartig met cherrytomaatjes en pesto en zoet met speculaas en chocolade. Haal jouw gevulde tortilla to go tussen 12:30 en 19:00!

Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Benieuwd naar de recepten? Bekijk de themapagina!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

To register for this event please visit the following URL:

Datum en Tijd

ma 11-10-2021 - zo 17-10-2021
12:30-19:00 dagelijks
 

Locatie

Jumbo Groningen Beren, Jumbo, Beren 85, Groningen
 

Winkel

Jumbo Groningen Beren
 

Soort Evenement

In de winkel
 

Categorie

Maaltijd To Go