Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Alles bij elkaar! – TikTok tortilla

11
okt
-
17
okt

Jumbo Kooistra Leeuwarden

Alles bij elkaar! – TikTok tortilla

 
815 personen hebben dit evenement bekeken.

TikTok tortilla

Bekend van de TikTok trend: de supersnelle tortilla. Vullen, vouwen en smullen maar! Wij bedachten twee gevulde tortilla’s: hartig met cherrytomaatjes en pesto en zoet met speculaas en chocolade.

Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Benieuwd naar de recepten? Bekijk de themapagina!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

To register for this event please visit the following URL:

Datum en Tijd

ma 11-10-2021 - zo 17-10-2021
 

Locatie

Jumbo Kooistra Leeuwarden, Jumbo, Hoeksterpad 1, Leeuwarden
 

Winkel

Jumbo Kooistra Leeuwarden
 

Soort Evenement

In de winkel
 

Categorie

In de winkel