Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Frikandelburger Dutch style

Frikandelburger

Een echte Hollandse klassieker: de frikandel speciaal. Dit keer in de vorm van een burger op een rijkelijk belegd broodje met kruiden ketchup curry, mayonaise en ui. Lekker makkelijk, want de frikandelburger is te bereiden in de pan, friteuse, oven of de barbecue!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Totale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 2 Italiaanse bollen
 1 el olie
 2 Lekker&Anders Frikandelburgers
 ½ rode ui
 ½ lente-ui
 1 el mayonaise
 1 el Hela Kruiden Ketchup Curry Original

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit olie in een koekenpan en bak de frikandelburgers 8 minuten op middel-laag vuur.

3

Snijd de rode ui in halve ringen en de lente-ui in ringetjes.

4

Snijd de Italiaanse bollen doormidden en besmeer met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandelburger, gevolgd door de curry en rode ui. Garneer met wat lente-ui.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 Italiaanse bollen
 1 el olie
 2 Lekker&Anders Frikandelburgers
 ½ rode ui
 ½ lente-ui
 1 el mayonaise
 1 el Hela Kruiden Ketchup Curry Original

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit olie in een koekenpan en bak de frikandelburgers 8 minuten op middel-laag vuur.

3

Snijd de rode ui in halve ringen en de lente-ui in ringetjes.

4

Snijd de Italiaanse bollen doormidden en besmeer met een dun laagje mayonaise en beleg met een frikandelburger, gevolgd door de curry en rode ui. Garneer met wat lente-ui.

Frikandelburger Dutch style

Andere varianten van dit recept proberen? Bekijk de themapagina!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.