Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Frikandelburger Tex-Mex style

Dit is wel een heel bijzonder broodje frikandel! We vervangen de klassieke snack door een frikandelburger. Belegd met heerlijke kruiden ketchup en mayonaise., jalapeño’s, tortillachips en koriander krijg de Hollandse klassieker een Tex-Mex twist.

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Totale Tijd20 minuten

Ingrediënten
 2 Italiaanse bollen
 1 el olie
 2 Lekker&Anders Frikandelburgers
 ½ rode ui
 ½ gele paprika
 1 takje koriander
 1 el mayonaise
 1 el Hela Kruiden Ketchup Knoflook
 1 el jalapeño’s
 Handje tortillachips naturel

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit olie in een koekenpan en bak de frikandelburgers 8 minuten op middel-laag vuur.

3

Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Pluk de blaadjes van de koriander.

4

Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Smeer de mayonaise op het broodje en beleg met de frikandelburger. Garneer met curry, rode ui, gele paprika en jalapeño’s. Top af met wat tortillachips en blaadjes koriander.

Ingrediënten

Ingrediënten
 2 Italiaanse bollen
 1 el olie
 2 Lekker&Anders Frikandelburgers
 ½ rode ui
 ½ gele paprika
 1 takje koriander
 1 el mayonaise
 1 el Hela Kruiden Ketchup Knoflook
 1 el jalapeño’s
 Handje tortillachips naturel

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor en bereid de Italiaanse bollen volgens aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit olie in een koekenpan en bak de frikandelburgers 8 minuten op middel-laag vuur.

3

Snijd de rode ui in halve ringen en de paprika in reepjes. Pluk de blaadjes van de koriander.

4

Snijd de Italiaanse bollen doormidden. Smeer de mayonaise op het broodje en beleg met de frikandelburger. Garneer met curry, rode ui, gele paprika en jalapeño’s. Top af met wat tortillachips en blaadjes koriander.

Frikandelburger Tex-mex style

Andere varianten van dit recept proberen? Bekijk de themapagina!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.