Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Frisse salade met peer, druiven en geitenkaas

Heb je in de ochtend weinig tijd maar wil je wel een lekkere lunch? In 15 minuten heb je deze frisse salade ready to go! Neem de salade en dressing in een handige lunchtrommel met aparte vakjes voor de dressing, noten en geitenkaas mee zodat je lunch extra lang vers blijft!

NiveauBeginner

Voorziet in1 Portie
Voorbereiding15 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten salade
 1 Migo peer
 50 gr eikenbladsalade
 ½ rode ui, in dunne ringen
 25 gr witte druiven
 50 gr geitenkaasbolletjes
 25 gr walnoten
Ingrediënten dressing
 1 el olijfolie
 ½ el balsamicoazijn
 1 tl honing
 Peper en zout

Bereidingswijze
1

Snijd de peer in blokjes, de rode ui in ringen en zet apart.

2

Meng de olijfolie, balsamicoazijn en honing samen. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.

3

Doe alle ingrediënten voor de salade los in een lunchtrommel en doe de dressing, walnoten en geitenkaasbolletjes in aparte bakjes. Geniet van je lunch!

Ingrediënten

Ingrediënten salade
 1 Migo peer
 50 gr eikenbladsalade
 ½ rode ui, in dunne ringen
 25 gr witte druiven
 50 gr geitenkaasbolletjes
 25 gr walnoten
Ingrediënten dressing
 1 el olijfolie
 ½ el balsamicoazijn
 1 tl honing
 Peper en zout

Instructies

Bereidingswijze
1

Snijd de peer in blokjes, de rode ui in ringen en zet apart.

2

Meng de olijfolie, balsamicoazijn en honing samen. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.

3

Doe alle ingrediënten voor de salade los in een lunchtrommel en doe de dressing, walnoten en geitenkaasbolletjes in aparte bakjes. Geniet van je lunch!

Frisse salade met peer, druiven en geitenkaas
Frisse salade met peer

Op zoek naar andere inspiratie voor de lunch? Bekijk dan ook eens deze recepten!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.