Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Geniet van zomers gourmetten

Geniet van zomerse gourmetten

Zodra de zon begint te schijnen, steken we maar al te graag de barbecue aan. Maar heb je er wel eens aan gedacht om te gourmetten? Klinkt misschien een beetje gek, maar het is juist onwijs gezellig! Zo hoeft er niemand van tafel om het eten te bereiden en blijf je met het gehele gezelschap aan tafel zitten!

Hier horen natuurlijk ook zomerse gerechtjes bij. Wij inspireren je graag! In deze blog vind je heerlijke hapjes voor op het gourmetstel, zelfgemaakte sausjes én laten we je zien hoe je zelfs een dessert op het gourmetstel bereidt.

Lekker makkelijk op het gourmetstel  

Heb je geen zin om lang in de keuken te staan om alle hapjes voor te bereiden? Serveer dan deze mango met salami Milano en Gruyère of onze rozemarijnspiesjes met gamba en ananas. Zet de ingrediënten lekker op tafel en laat je gasten de gerechtjes zelf bakken op het gourmetstel. Zo hoef je van tevoren niet lang in de keuken te staan én kun je verrassende gerechtjes serveren.

Verrassende gourmetrecepten  

Lekker uitpakken, dát doe je met deze twee gerechten. Deze mini hotdogs met chipolataworstjes en zoete aardappelrösti met cheddar en bonencrème zijn o zo lekker. Je hebt wat meer ingrediënten nodig, maar deze recepten zijn binnen no-time voorbereid. Beide heerlijk om op het gourmetstel te bereiden, maar ook ideaal als borrelhapjes.

Zelfgemaakte sausjes zijn de lekkerste! 

Bij gourmetten zijn romige sausjes een absolute must. Nóg lekkerder als je deze zelf maakt en bovendien supermakkelijk. De klassieke knoflooksaus en cocktailsaus maak je binnen no-time. Beide sausjes kun je bij een tal van ingrediënten serveren: in combinatie met vlees, vis of een vegetarisch gerechtje doen deze sauzen het altijd goed. Maar natuurlijk ook heerlijk om je stokbroodje in te dippen. 😉

Een zoete knaller om mee af te sluiten 

Als je dan toch gezellig aan tafel zit, kun je net zo goed ook het dessert op het gourmetstel bereiden! Deze zomerse nectarine met citroenricotta en frambozenijs is een waar feestje op je bord. Karameliseer de nectarine op het gourmetstel en garneer met de zelfgemaakte citroenricotta en frambozenijs. Dit luxe dessert is supermakkelijk te maken en een echte eyecatcher op je bord!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.