Geroosterd Briochebrood Met Zomerfruit En Mascarpone
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Geroosterd briochebrood met zomerfruit en mascarpone

Wát een guilty pleasure is dit geroosterde briochebrood met zomerfruit en mascarponeroom. Kies jouw favoriete zomerfruit, zoals frambozen, aardbeien of rode besjes en leef je helemaal uit met het beleggen van dit zoete broodje. Ideaal als dessert, maar ook als tussendoortje.

 

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra keukenbenodigdheden

Recept geroosterd briochebrood met zomerfruit en mascarpone

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Was het zomerfruit en snijd indien gewenst in stukjes.
2
Smelt de roomboter in een pannetje of in de magnetron. Bestrijk met een bakkwast de plakken briochebrood aan beide zijden met de boter. Verwarm een grill- of koekenpan. Bak de plakken briochebrood in 3 tot 5 min. aan beide zijden mooi goudbruin.
3
Klop de mascarpone met een garde of mixer op. Klop vervolgens in een andere kom de slagroom met de vanillesuiker stijf. Spatel de mascarpone voorzichtig door de slagroom.
4
Leg de plakken briochebrood op bordjes of op een mooie serveerplank. Verdeel de mascarponeroom over de plakken brood. Leg hier het zomerfruit op en garneer met blaadjes basilicum.

Vind jij mascarpone ook zo lekker om in gerechten te verwerken? Probeer dan eens deze aspergesoep met zalm & mascarpone!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via