Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Guacamole met nachochips

Guacemole met nachochips

Guacamole is tegenwoordig niet meer weg te denken bij een gezellige borrelavond. Maak zelf je verse guacamole voor bij de nachochips.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding10 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 ¼ rode ui
 ½ tomaat
 1 teen knoflook
 2 avocado's
 1 el limoensap
 ½ rode peper
 1 zak nachochips
 50 gr geraspte milde kaas
Optioneel
 Zeezout
Extra benodigdheden
 Oven
 Snijplank
 Mes
 Vork
 Schaaltje
 Ovenschaal

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Snijd de rode ui en tomaat en pers de knoflook. Snijd de avocado’s door in de lengte en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn in een schaaltje. Voeg de limoensap, rode ui, tomaat en knoflook toe.

3

Zorg dat er geen pitjes of zaadlijsten meer aanwezig zijn in de peper. Snijd de peper (zeer) fijn en voeg naar smaak toe, samen met zout.

4

Doe de nachochips in een ovenschaal en verdeel hierover de geraspte kaas. Zet de schaal met chips ongeveer 5 min in de oven, totdat de kaas gesmolten is.

5

Serveer de guacamole samen met de warme nachochips.

Tip: Wil je de guacamole langer bewaren? Dat kan afgedekt in de koelkast voor maximaal 2 dagen.

Ingrediënten

Ingrediënten
 ¼ rode ui
 ½ tomaat
 1 teen knoflook
 2 avocado's
 1 el limoensap
 ½ rode peper
 1 zak nachochips
 50 gr geraspte milde kaas
Optioneel
 Zeezout
Extra benodigdheden
 Oven
 Snijplank
 Mes
 Vork
 Schaaltje
 Ovenschaal

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180 °C.

2

Snijd de rode ui en tomaat en pers de knoflook. Snijd de avocado’s door in de lengte en verwijder de pit en de schil. Prak het vruchtvlees fijn in een schaaltje. Voeg de limoensap, rode ui, tomaat en knoflook toe.

3

Zorg dat er geen pitjes of zaadlijsten meer aanwezig zijn in de peper. Snijd de peper (zeer) fijn en voeg naar smaak toe, samen met zout.

4

Doe de nachochips in een ovenschaal en verdeel hierover de geraspte kaas. Zet de schaal met chips ongeveer 5 min in de oven, totdat de kaas gesmolten is.

5

Serveer de guacamole samen met de warme nachochips.

Tip: Wil je de guacamole langer bewaren? Dat kan afgedekt in de koelkast voor maximaal 2 dagen.

Guacamole met nachochips

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.