Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Knapperige toast met pindakaas en abrikozenjam

Beleg je toast op een Aziatische wijze met dit recept. Wij besmeren de knapperige toast met pindakaas en een mengsel van abrikozenjam en gember. De toast wordt afgemaakt met een combinatie van groenten en kruiden. Afgetopt met gehakte pinda’s voor een lekkere bite.

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding9 minutenKooktijd6 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 4 dikke sneetjes witbrood
 4 el Hero Minder Zoet Abrikozenjam
 2 cm verse gember, geraspt
 1 limoen, uitgeperst
 6 el pindakaas
 ¼ komkommer, in kleine blokjes
 2 stengels bosui, in ringetjes
 Gehakte pinda's
 2 el srirachasaus
 4 takjes koriander en/of munt

Bereidingswijze
1

Rooster het brood goudbruin in een broodrooster of 6 min. in een voorverwarmde oven op 180˚C.

2

Meng de abrikozenjam met de gember en de helft van het limoensap.

3

Besmeer het brood met de pindakaas, gevolgd met het abrikozenmengsel. Verdeel de komkommer, bosui en gehakte pinda’s over het brood en top af met srirachasaus. Garneer met koriander en/of munt en wat limoensap.

Ingrediënten

Ingrediënten
 4 dikke sneetjes witbrood
 4 el Hero Minder Zoet Abrikozenjam
 2 cm verse gember, geraspt
 1 limoen, uitgeperst
 6 el pindakaas
 ¼ komkommer, in kleine blokjes
 2 stengels bosui, in ringetjes
 Gehakte pinda's
 2 el srirachasaus
 4 takjes koriander en/of munt

Instructies

Bereidingswijze
1

Rooster het brood goudbruin in een broodrooster of 6 min. in een voorverwarmde oven op 180˚C.

2

Meng de abrikozenjam met de gember en de helft van het limoensap.

3

Besmeer het brood met de pindakaas, gevolgd met het abrikozenmengsel. Verdeel de komkommer, bosui en gehakte pinda’s over het brood en top af met srirachasaus. Garneer met koriander en/of munt en wat limoensap.

Knapperige toast met pindakaas en abrikozenjam

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.