Linzencurry Met Gehaktballetjes En Naanbrood
Niveau
Gemiddeld
Tijd
20 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Linzencurry met gehaktballetjes en naanbrood

Fan van curry’s? Ga dan voor deze heerlijke variatie met linzen. De linzencurry wordt
geserveerd met gehaktballetjes en naanbrood. Deze maaltijd heb je binnen een half uurtje op tafel staan en is onwijs lekker!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Gehaktballetjes
Linzen curry

Recept linzencurry met gehaktballetjes en naanbrood

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm voor het naanbrood de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Kneed het gehakt met de komijn, cayennepeper en zout door elkaar en rol in hier balletjes van.
3
Snipper de rode ui, hak de knoflook fijn en giet de linzen af.
4
Verhit olie in een diepe pan. Bak de gehaktballetjes rondom in ca. 5 min licht bruin. Snijd ondertussen de paprika in blokjes.
5
Voeg na 5 min. de ui, paprika en knoflook toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kruiden (garam masala, kerrie en paprikapoeder) toe en bak kort mee met het gehakt. Voeg de linzen toe en blus af met kokosmelk. Laat het geheel 5 min. zacht doorkoken.
6
Bak het brood af en snijd de artisjokken in blokjes. Serveer de artisjokken en het naanbrood bij de curry.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via