Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Mexicaanse tortilla’s met kip

Mexicaanse tortillas met kip

Kruidige kip en groenten uit de oven: dat is lekker én makkelijk. Met de handige braadzak en kruidenmix is dit slechts een kwestie van in de oven schuiven. Even wachten en klaar! Ideaal als makkelijke maaltijd.

NiveauGemiddeld

Voorziet in5 Porties
Totale Tijd55 minuten

Ingrediënten
 1 zak MAGGI braadstomen Smokey Chicken
 500 gr kipfiletblokjes
 400 gr Mexicaanse roerbakmix
 1 komkommer
 200 gr ijsbergsla
 10 tortilla wraps
 1 blikje maïs à 150 gr

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Vouw de braadzak open en verwijder het stickertje. Vul de braadzak met de kip en de Mexicaanse roerbakmix en voeg als laatste de kruiden toe. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt door de ingrediënten.

2

Leg de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster in de oven gedurende 35 à 45 min. Snijd intussen de komkommer in plakjes. Meng met de ijsbergsla in een grote kom.

3

Leg de tortilla wraps de laatste 5 min. bij de braadzak in de oven. Leg deze los in de ovenschaal. Haal de ovenschaal uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij.

4

Giet de maïs af. Schep de inhoud van de braadzak in een kom en meng met de maïs. Serveer de tortilla wraps met de salade, kip en groenten.

Ingrediënten

Ingrediënten
 1 zak MAGGI braadstomen Smokey Chicken
 500 gr kipfiletblokjes
 400 gr Mexicaanse roerbakmix
 1 komkommer
 200 gr ijsbergsla
 10 tortilla wraps
 1 blikje maïs à 150 gr

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Vouw de braadzak open en verwijder het stickertje. Vul de braadzak met de kip en de Mexicaanse roerbakmix en voeg als laatste de kruiden toe. Maak de zak dicht met het bijgeleverde clipje. Masseer de zak voorzichtig zodat de kruidenmix zich goed verdeelt door de ingrediënten.

2

Leg de braadzak in een ovenschaal en plaats deze op het onderste rooster in de oven gedurende 35 à 45 min. Snijd intussen de komkommer in plakjes. Meng met de ijsbergsla in een grote kom.

3

Leg de tortilla wraps de laatste 5 min. bij de braadzak in de oven. Leg deze los in de ovenschaal. Haal de ovenschaal uit de oven. Let op! Bij het openen van de braadzak komt hete lucht vrij.

4

Giet de maïs af. Schep de inhoud van de braadzak in een kom en meng met de maïs. Serveer de tortilla wraps met de salade, kip en groenten.

Mexicaanse tortillas met kip

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.