Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Ontvang wekelijks receptinspiratie in je mailbox.

Naanpizza met broccoli en mozzarella

Naanpizza; heb jij dit al wel eens geprobeerd? Wij maken onze naanpizza vegetarisch met broccoli, mozzarella en olijven, maar je kunt ‘m natuurlijk beleggen met al jouw lievelingstoppings!

NiveauGemiddeld

Voorziet in4 Porties
Voorbereiding8 minutenKooktijd7 minutenTotale Tijd15 minuten

Ingrediënten
 8 el tomatensaus met kruiden
 4 naanbroden knoflook en koriander
 1 grote stronk broccoli
 200 gr mozzarella
 200 gr zwarte olijven in plakjes
 Peper en zout

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de tomatensaus over de ongebakken naanbroden. Snijd de broccoli in klein roosjes en de mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken.

2

Verdeel de mozzarella, olijven en broccoli over de tomatensaus en breng de naanpizza’s op smaak met peper en zout.

3

Plaats de naanpizza’s in het midden van de oven en bak gedurende 7 min. en serveer warm.

Ingrediënten

Ingrediënten
 8 el tomatensaus met kruiden
 4 naanbroden knoflook en koriander
 1 grote stronk broccoli
 200 gr mozzarella
 200 gr zwarte olijven in plakjes
 Peper en zout

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de tomatensaus over de ongebakken naanbroden. Snijd de broccoli in klein roosjes en de mozzarella in blokjes. Laat de olijven uitlekken.

2

Verdeel de mozzarella, olijven en broccoli over de tomatensaus en breng de naanpizza’s op smaak met peper en zout.

3

Plaats de naanpizza’s in het midden van de oven en bak gedurende 7 min. en serveer warm.

Naanpizza met broccoli en mozzarella
Naanpizza met broccoli en mozzarella

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.