De Maxima Mango Tango Trifle is een heerlijk oranje recept, perfect voor Prinsjesdag! Deze trifle getopt met mango stukjes en sinaasappelpartjes is een lekkere toevoeging aan een goed ontbijt. De granola, pitten, kokoschips en noten zorgen voor een goede crunch.
Bekijk hier ook de variant met frambozen en blauwe bessen!
Vul een jar of glas met de mango en 1 tl Hero Minder Zoet Abrikozen Jam. Schenk Alpro Mild & Creamy Naturel of Campina biologische volle yoghurt er overheen. Voeg vervolgens nog 1 tl Hero Minder Zoet Abrikozen Jam toe en top het geheel af met granola en sinaasappel.
Tip: Snijd met een scherp mes de bovenkant en de onderkant van een sinaasappel af. Zet de sinaasappel op een snijplank en snijd in een ronde beweging de schil af. Zorg dat je daarbij ook het wit onder de schil weg snijdt. Snijd net onder het vliesje van een partje de sinaasappel in en wip daarna het partje eruit. Dit blijf je herhalen totdat alle partjes uit de sinaasappel gesneden zijn.
Ingrediënten
Instructies
Vul een jar of glas met de mango en 1 tl Hero Minder Zoet Abrikozen Jam. Schenk Alpro Mild & Creamy Naturel of Campina biologische volle yoghurt er overheen. Voeg vervolgens nog 1 tl Hero Minder Zoet Abrikozen Jam toe en top het geheel af met granola en sinaasappel.
Tip: Snijd met een scherp mes de bovenkant en de onderkant van een sinaasappel af. Zet de sinaasappel op een snijplank en snijd in een ronde beweging de schil af. Zorg dat je daarbij ook het wit onder de schil weg snijdt. Snijd net onder het vliesje van een partje de sinaasappel in en wip daarna het partje eruit. Dit blijf je herhalen totdat alle partjes uit de sinaasappel gesneden zijn.

Op zoek naar meer lekkere ontbijt recepten? Je vindt ze hier!
Laat een reactie achter