Ontbijttaartje Maxima Mango Tango

Ontbijten met taart, dat klinkt best goed toch? Met ons Maxima Mango Tango Ontbijttaartje begin jij de dag goed. Het taartje heeft een bodem van havermout en is gevuld met volle kwark en Hero Minder Zoet Abrikozen Jam. Maak het taartje af met mango en sinaasappel. Wil je zien hoe je dit gerecht zelf maakt? Bekijk dan de video onderaan deze pagina.

Bekijk hier ook de variant met blauwe bessen en framboos in plaats van mango!

NiveauBeginner

Voorziet in4 Porties
Prep Tijd20 minutenKooktijd30 minutenTotale Tijd50 minuten

Ingrediënten
 100 gr havermout
 50 gr amandelmeel
 50 ml kokosolie
 1 el koek- en speculaaskruiden
 1 el Hero Appelstroop
 1 el boter
 4 el Hero Minder Zoet Abrikozen Jam
 4 el Alpro Go On Naturel of Campina volle milde kwark
 Verse sinaasappelpartjes
 Verse mangostukjes
Keukenbenodigdheden
 4 bakvormpjes met uitneembare bodem (diameter ongeveer 10 cm)

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180˚C. Meng in een kom de havermout, het amandelmeel, de kokosolie, de koek- en speculaaskruiden en de appelstroop door elkaar met een lepel tot een stevig beslag.

2

Vet de bakvormpjes in met boter en vul deze met het havermoutmengsel, druk het mengsel goed gaan.

3

Bak de taartjes 15 minuten en laat ze daarna goed afkoelen (ongeveer 30 minuten). Haal de taartjes uit de vorm en schep een eetlepel Hero Minder Zoet Abrikozen Jam op iedere bodem gevolgd door een eetlepel Alpro Go On Naturel of Campina volle milde kwark. Top de taartjes af met verse sinaasappel en mango.

Ingrediënten

Ingrediënten
 100 gr havermout
 50 gr amandelmeel
 50 ml kokosolie
 1 el koek- en speculaaskruiden
 1 el Hero Appelstroop
 1 el boter
 4 el Hero Minder Zoet Abrikozen Jam
 4 el Alpro Go On Naturel of Campina volle milde kwark
 Verse sinaasappelpartjes
 Verse mangostukjes
Keukenbenodigdheden
 4 bakvormpjes met uitneembare bodem (diameter ongeveer 10 cm)

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180˚C. Meng in een kom de havermout, het amandelmeel, de kokosolie, de koek- en speculaaskruiden en de appelstroop door elkaar met een lepel tot een stevig beslag.

2

Vet de bakvormpjes in met boter en vul deze met het havermoutmengsel, druk het mengsel goed gaan.

3

Bak de taartjes 15 minuten en laat ze daarna goed afkoelen (ongeveer 30 minuten). Haal de taartjes uit de vorm en schep een eetlepel Hero Minder Zoet Abrikozen Jam op iedere bodem gevolgd door een eetlepel Alpro Go On Naturel of Campina volle milde kwark. Top de taartjes af met verse sinaasappel en mango.

Ontbijttaartje Maxima Mango Tango

Op zoek naar meer lekkere ontbijt recepten? Je vindt ze hier!

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.