Wat is Eatertainment?

Eatertainment is een initiatief van Young Perfect B.V.

Wat, waar en hoe we boodschappen doen verandert: we zijn altijd online, onderweg, laten bezorgen of eten buiten de deur. We willen gepersonaliseerde oplossingen. Sneller, flexibeler en passend bij onze behoefte! 

Eatertainment is een nieuw platform dat inspeelt op deze ontwikkelingen en jou centraal stelt.

Onze missie is om van boodschappen doen entertainment te maken. We combineren hierbij online inspiratie met lokale winkelbeleving. We organiseren onder andere workshops en proeverijen in jouw favoriete winkels.

Houd je van uitbundig of ben je liever snel klaar? Met Eatertainment ontdek je mogelijkheden waar je anders nooit op zou komen. Ben je in de buurt? Kom langs voor inspiratie of een maaltijd to go!

Verrassende combinaties van producten, merken en ingrediënten. Van feestelijke gerechten tot een knutselmiddag met je kinderen. 

Via dit platform vind je lekkere maaltijdoplossingen om zelf thuis te maken, leuke acties, kookdemo’s bij jou in de buurt en meer. Wil je meer weten of heb je een suggestie?

Neem dan contact met ons op via marketing@eatertainment.nl.

Wat is Eatertainment Live?

In deze roerige tijden kan Nederland wel wat positiviteit gebruiken. Een collectief van de mooiste merken (food & non-food) die gezamenlijk iets sympathieks voor de maatschappij willen doen. We gaan samen koken, met én voor elkaar! 

Via online streaming van (kook)workshops en ons gloednieuwe platform bieden wij vermaak, inspiratie en een gevoel van verbondenheid. Een groot netwerk van (micro) influencers & specialisten helpt ons de Nederlander thuis te bereiken. Samen gaan we aan de slag met inspirerende (kook)workshops, waarbij ook aan elkaar wordt gedacht. Kook bijvoorbeeld eens een extra bordje voor iemand in de buurt.

Nu online, straks ook op de winkelvloer!