Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Pink koffie

De pink koffie dankt de roze kleur aan de combinatie van bietensap en kokosroom. Heerlijk in combinatie met espresso en romig opgeschuimde Alpro Barista Haver. Deze pink koffie is bovendien helemaal veganistisch!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd5 minutenTotale Tijd10 minuten

Ingrediënten
 40 ml bietensap
 30 ml kokosroom
 2 el palmsuiker
 2 espresso Café Intención Crema Aromatico (60 ml)
 240 ml Alpro Barista Oat

Bereidingswijze
1

Meng het bietensap, kokosroom en palmsuiker in een pan en breng aan de kook. Laat even afkoelen. Dit is goed voor 4 Pink koffies. De helft van de siroop kan worden bewaard voor later, bewaar dit koel.

2

Zet de espresso. Schenk 20 ml siroop in ieder glas. Schuim de Alpro Barista Oat op.

3

Schenk de opgeschuimde Alpro Barista Oat in het glas. Giet er daarna heel langzaam de espresso bij. De espresso sijpelt zo door de schuimlaag heen en blijft op de laag Barista Oat liggen. Zo ontstaan mooie laagjes.

Ingrediënten

Ingrediënten
 40 ml bietensap
 30 ml kokosroom
 2 el palmsuiker
 2 espresso Café Intención Crema Aromatico (60 ml)
 240 ml Alpro Barista Oat

Instructies

Bereidingswijze
1

Meng het bietensap, kokosroom en palmsuiker in een pan en breng aan de kook. Laat even afkoelen. Dit is goed voor 4 Pink koffies. De helft van de siroop kan worden bewaard voor later, bewaar dit koel.

2

Zet de espresso. Schenk 20 ml siroop in ieder glas. Schuim de Alpro Barista Oat op.

3

Schenk de opgeschuimde Alpro Barista Oat in het glas. Giet er daarna heel langzaam de espresso bij. De espresso sijpelt zo door de schuimlaag heen en blijft op de laag Barista Oat liggen. Zo ontstaan mooie laagjes.

Pink koffie

Tip: Koude Alpro Barista Oat geeft het beste schuimresultaat, dus zet het pak koud voor het opschuimen. Voor het schuim kun je ook Friesche Vlag Latte Opschuimmelk houdbaar gebruiken.

Op zoek naar een heerlijk ontbijt? Probeer deze croissant deluxe met amandelschaafsel en basilicum.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.