Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Pita pizza quattro formaggi

Pita pizza quattro formaggi

De bekende pizza quattro formaggi, oftewel de pizza met 4 kazen, kennen we allemaal. Dit keer niet op een klassieke pizzabodem, maar op pitabroodjes. Lekker, makkelijk én snel klaar!

NiveauBeginner

Voorziet in2 Porties
Voorbereiding5 minutenKooktijd20 minutenTotale Tijd25 minuten

Ingrediënten
 4 pitabroodjes
 4 el tomatenpassata
 Peper en zout
 1 bol mozzarella
 40 gr feta
 50 gr gorgonzola
 30 gr geraspte Parmezaanse kaas
 2 takjes verse basilicum

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Besmeer de pitabroodjes met een laagje tomatenpassata. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de mozzarella in plakken en verkruimel de feta en gorgonzola. Verdeel de 4 kazen over de pitabroodjes en bak de pizza’s 20 min. in de het midden van de oven, totdat de kaas is gesmolten. Top de pizza’s af met wat verse basilicum.

Ingrediënten

Ingrediënten
 4 pitabroodjes
 4 el tomatenpassata
 Peper en zout
 1 bol mozzarella
 40 gr feta
 50 gr gorgonzola
 30 gr geraspte Parmezaanse kaas
 2 takjes verse basilicum

Instructies

Bereidingswijze
1

Verwarm de oven voor op 180ºC. Besmeer de pitabroodjes met een laagje tomatenpassata. Breng op smaak met peper en zout.

2

Snijd de mozzarella in plakken en verkruimel de feta en gorgonzola. Verdeel de 4 kazen over de pitabroodjes en bak de pizza’s 20 min. in de het midden van de oven, totdat de kaas is gesmolten. Top de pizza’s af met wat verse basilicum.

Pita pizza quattro formaggi

Nu toch zin in een pizza? Inspiratie vind je hier!

Meld je aan voor Thuisgekookt

Kook een portie meer! Het is supermakkelijk om een portie extra te bereiden wanneer je toch al kookt en zo kun je al heel snel wat voor een ander betekenen. Via Thuisgekookt deel je heel makkelijk een portie met je lieve buur of mensen uit je omgeving. Dus meld je aan via aanmeldpagina op thuisgekookt.nl en laat een ander mee genieten.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.