Noedels Met Spareribs
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Noedels met spareribs

Een stoere maaltijd met bier én spareribs. Door de noedels in bier te koken krijgen deze een heerlijke, volle en zoete smaak. Gebruik een donker biertje voor een nog rijkere smaak. In de zomer kan je de spareribs natuurlijk ook op de barbecue bereiden.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept noedels met spareribs

Kookmodus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Bereid de spareribs volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de noedels in de pad-denstoelenbouillon en het bier in de tijd die aangegeven staat op de verpakking van de noedels.
2
Pers 1 limoen uit en snijd de andere limoen in partjes.
3
Snijd de chilipeper in ringen. Schil en rasp de gember. Pel en snijd de knoflook fijn. Maak een dressing van de rode peper, gember, knoflook, sesamolie, sojasaus en sap van 1 limoen.
4
Snijd 1 cm van de onderkant van de bimi af en rooster in een pan met olijfolie.
5
Giet de noedels af en meng met de dressing. Verdeel de noedels over de kommen en maak af de bimi, spareribs en peterselie. Serveer met limoenpartjes, sesamzaadjes en eventueel wat verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via