Chocolatechip kerst kransjes
Niveau
Beginner
Tijd
25 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Chocolatechip kerst kransjes

Kerstkransjes zijn al jaren traditie tijdens de feestdagen. Wij geven er een leuke twist aan door ze met chocolade te maken. Met de toppings kan je variëren. Dip jij ze in candy cane stok stukjes, in kokosrasp of in allebei?

Mijn menu planner

Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept chocolatechip kerst kransjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Laat de boter op kamertemperatuur komen, verwarm de oven voor op 190C en vet het donutbakblik in. Klop 150 gr boter met de suiker tot een geheel. Voeg vervolgens de bloem en het zout toe. Voeg het ei en vanille extract toe en roer de chocolade erdoorheen.
2
Laat de boter op kamertemperatuur komen, verwarm de oven voor op 190℃ en vet het donutbakblik in. Klop 150 gr boter met de suiker tot een geheel. Voeg vervolgens de bloem en het zout toe. Voeg het ei en vanille extract toe en roer de chocolade erdoorheen.
3
Laat de koekjes afkoelen en breek ondertussen de candy cane stokken in kleine stukjes. Smeer de bovenkant van de koekjes in met maple siroop en dip ze in de candy cane stukjes of in de kokosrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via