Ingrediënten

20 stuks
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Laat de boter op kamertemperatuur komen, verwarm de oven voor op 190C en vet het donutbakblik in. Klop 150 gr boter met de suiker tot een geheel. Voeg vervolgens de bloem en het zout toe. Voeg het ei en vanille extract toe en roer de chocolade erdoorheen.
2
Laat de boter op kamertemperatuur komen, verwarm de oven voor op 190℃ en vet het donutbakblik in. Klop 150 gr boter met de suiker tot een geheel. Voeg vervolgens de bloem en het zout toe. Voeg het ei en vanille extract toe en roer de chocolade erdoorheen.
3
Laat de koekjes afkoelen en breek ondertussen de candy cane stokken in kleine stukjes. Smeer de bovenkant van de koekjes in met maple siroop en dip ze in de candy cane stukjes of in de kokosrasp.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Pinda
  • Ei
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via