Eiermuffins Met Spinazie, Dille En Witte Kaas
Niveau
Gemiddeld
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Eiermuffins met spinazie, dille en witte kaas

Eigenlijk zijn deze muffins kleine hartige souflés. Door het schuimige eiwit worden de eitjes heel luchtig en zien ze er prachtig uit als ze net uit de oven komen. Eet ze dus snel op, want ze zakken in als ze afkoelen!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

6 stuks
Ingrediënten

Recept eiermuffins met spinazie, dille en witte kaas

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
25 min
Kookmodus
1
Verwarm de oven voor op 180℃. Hak de spinazie en dille fijn en verkruimel de witte kaas. Houd een takje dille en wat witte kaas apart ter decoratie.
2
Scheid de eieren en houd het eiwit apart van de eidooiers. Mix de eidooiers luchtig met de melk. Roer vervolgens de witte kaas, spinazie, dille en zwarte peper erdoorheen.
3
Klop in een andere kom de eiwitten stijf en spatel het eidooiermengsel erdoorheen.
4
Vet een muffinbakvorm in met boter en verdeel het eimengsel over de bakvorm.
5
Bak het geheel in 10-15 min. af. Garneer met de apart gehouden dille en witte kaas en serveer direct.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via