Eton Mess In Een Glas
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Eton Mess in een glas

Snel een zoet en lekker dessert op tafel zetten met meringue en vers fruit? Probeer dit recept eens!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept eton mess in een glas

Kookmodus
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Kookmodus
1
Breek de meringue in kleine stukjes in een kom en snijd de aardbeien door de helft.
2
Meng 50 gram frambozen, gembersiroop, aardbeienjam en de helft van de basilicum in een hakmolen of in een hoge beker met een staafmixer tot een saus.
3
Klop de slagroom op. Voeg de stukjes meringue en 2 el saus toe aan de slagroom en roer het geheel door.
4
Schep 2 el van het slagroom/meringuemengsel in een glas gevolgd door 1 el saus. Bedek vervolgens de saus met stukjes aardbei en framboos.
5
Herhaal dit proces nogmaals en decoreer het geheel met basilicumblaadjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Gluten
  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via