Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
25 min
Totale tijd
30 min
1
Verwarm de oven voor op 200˚C. Schep de friet om met 3/4 el olie, leg op een bakplaat en bak 20 minuten. Schep na 10 minuten de friet om. Schep de friet over in een ovenschaal, verdeel de cheddar eroverheen en zet nog eens 10 minuten in de oven.
2
Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de rode ui 1 minuut. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de tacokruiden kort mee, voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 minuten sudderen.
3
Haal de frachos uit de oven, schep de tacosaus, tomatenpartjes en guacamole eroverheen en garneer met de sour cream en koriander. Voeg naar smaak nog extra bosuiringetjes, gehakte rode peper en limoenpartjes toe!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Natasja
Jennifer van Eatertainment
Natasja
Sebastiaan van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Hoofdgerechten
Cuisine
Mexicaans
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via