Ingrediënten

18 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Rol 18 balletjes van de geitenkaas.
2
Strooi paprikapoeder en bieslook in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door het paprika-bieslookmengsel. Zorg ervoor dat de balletjes goed bedekt zijn met de kruiden.
3
Hak de pistachenoten fijn en leg in een diep bord. Rol 6 geitenkaasballetjes door de pistachenoten en zorg ervoor dat de balletjes wederom goed bedekt zijn.
4
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Hak fijn. Smeer met een kwastje de 6 overgebleven geitenkaasballetjes in met honing en haal vervolgens door de fijngehakte pijnboompitten. Zorg er hier ook voor dat de balletjes goed bedekt zijn met de pijnboompitten.
5
Serveer de geitenkaasballetjes met de rozemarijn crackers.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Pinda
  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Borrelhapjes & snacks
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via