Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Meng het gehakt met 5/6 ras el hanout en draai kleine balletjes van het gehakt. Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de courgette, paprika en aubergine in kleine blokjes.
2
Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de gehaktballetjes in 5 min. rondom bruin. Voeg de knoflook en ui toe aan de gehaktballetjes. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en roer hier 1/6 ras el hanout doorheen. Gaar de gehaktballetjes 5 min. op laag vuur. Roer vervolgens de courgette, paprika en aubergine erdoor en gaar nog 7 min. op laag vuur.
3
Bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer bij de gekruide gehaktballetjes in tomatensaus.
4
Top de gehaktballetjes af met verse koriander.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Jan
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via