Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Smelt de roomboter in een steelpannetje en fruit hierin de rabarber 2 min. aan samen met het kardemompoeder. Voeg het sinaasappelsap en de rasp toe, breng aan de kook en laat 5 à 7 min. zachtjes sudderen tot de rabarber zacht is.
2
Voeg de aardbeienjam toe, roer goed door en laat afkoelen.
3
Verdeel de helft van de yoghurt over 4 glazen, schep er een flinke eetlepel compote op, gevolgd door de andere helft Griekse yoghurt. Garneer met aardbeipartjes, pistachenootjes en blaadjes munt.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sesamzaad
  • Melk
  • Noten
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Cuisine
Grieks
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via