Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Kook de parelcouscous 10 min in de groentebouillon. Kook vervolgens de bevroren tuinerwten in 4 à 6 min gaar in ruim kokend water. Giet de parelcouscous en de tuinerwten af.
2
Snijd de halloumi in plakken van circa 1 cm dik. Verhit 1 el zonnebloemolie in een pan en bak de halloumi per kant in 3 min op matig vuur goudbruin.
3
Snijd de takjes munt en amandelen fijn, de lente-ui in ringen en meng dit met de parelcouscous en tuinerwten. Breng de couscous op smaak met de groene pesto en leg de plakjes halloumi op het gerecht.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Selderij
  • Melk
  • Noten
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Eiwitrijk
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via