Groente torentje met halloumi en rode bieten spread
Niveau
Beginner
Tijd
15 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vrij van vis

Groente torentje met halloumi en rode bieten spread

Een echt toppertje voor de groentelovers. De aubergine, courgette en halloumi maak je apart klaar op de gourmetplaat en bouw je daarna met de rode bieten spread op tot een heerlijk geheel. Een feestje voor het oog én je mond!

Serveer dit gerecht samen met de andere gerechtjes van onze gezellige gourmettafel voor een compleet diner.

Mijn menu planner

Ingrediënten

6 personen
Ingrediënten
Keukenbenodigdheden

Recept groente torentje met halloumi en rode bieten spread

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Snijd de rode bieten in grove stukken. Voeg samen met de feta en citroensap toe aan een keukenmachine en meng tot een egale spread.
2
Snijd de aubergine, courgette en halloumi in plakken van ongeveer 1 cm dik. Smeer aubergine en courgette in met olijfolie.
3
Bak de aubergine, courgette en halloumi op de bakplaat voor 2 minuten per kant en totdat ze mooi bruin kleuren.
4
Maak een toren van een plak aubergine, bietenspread, halloumi en courgette. Maak af met een laatste laag bietenspread en de walnoten. Serveer met andere gerechtjes van de gourmettafel.
HENSEL AUFWIND SPÄTBURGUNDER 2017
Wijntip van Yves

Hensel Aufwind Spätburgunder

Deze robijnrode pinot noir (in het Duits Spätburgunder) heeft aroma’s van sappige kersen, wilde aardbeien en delicate houttonen. In de mond vol, sappig en complex met een peperige afdronk. Deze sappige, volle smaak gaat goed samen met de verschillende vlees- en groentegerechten. Met code EATFREE nu gratis thuisbezorgd via Vanouds de Zwaan!

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Sulfiet
  • Melk
  • Noten

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via