Hartig belegde croissants met pesto
Niveau
Beginner
Tijd
5 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Hartig belegde croissants met pesto

Een croissant mag niet ontbreken bij het ontbijt of bij de brunch. Ham en kaas is een gouden combinatie, maar met de toevoeging van wat extra ingrediënten wordt deze nog lekkerder. Onze hartige croissants maken we met ham, kaas, pesto, sla en tomaat.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten

Recept hartig belegde croissants met pesto

Kookmodus
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
Kookmodus
1
Snijd de croissant in de lengte doormidden. Besmeer een helft met pesto. Verdeel een handje sla over het geheel.
2
Snijd de tomaat in plakjes, halveer plakken ham en kaas. Verdeel over de croissant.
3
Strooi de Italiaanse kruiden eroverheen en vouw de croissant dicht.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Ei
  • Noten
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via