Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
7 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
15 min
1
Kook de eieren in 8 min. hardgekookt. Laat schrikken met koud water en pel de eieren. Verdeel de muesli over de twee schaaltjes yoghurt. Schep de aardbeienjam en abrikozenjam elk in een schaaltje. Snijd de camembert in puntjes.
2
Beleg de croissants met aardbeienjam en wat verse aardbeien. Beleg de witte boterhammen met ei en breng op smaak met peper en zout. Beleg de desemboterhammen met brie, en top het broodje brie af met wat heerlijke abrikozenjam.
3
Zet de schaaltjes met yoghurt en jam op een houten borrelplank. Verdeel de overige verse aardbeien, brie, eieren, macarons, boterhammen en croissantjes op de plank. Serveer de luxe plank samen met een glas champagne.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Ontbijt
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via