Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten
Extra benodigdheden
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
5 min
1
Verwarm 1/4 chocolade au-bain marie of in de magnetron. Om de chocolade au-bain marie te verwarmen doe je de chocolade in een kom en zet je deze op een pan. In de pan doe je een klein laagje kokend water. Zorgt dat het water de kom niet raakt en wacht tot de chocolade smelt.
2
Schuim de Alpro Barista op met de melkopschuimer.
3
Giet de chocolade op de bodem van het glas. Vul het glas voor 2/3 met ijsblokjes en giet hier de koffie overheen. Variatietip: In plaats van chocolade kun je ook een ½ tl vanille-extract toevoegen.
4
Vul met Creamy Almond tot ongeveer ¾ van het glas en top met het melkschuim. Maak af met chocoladeschaafsel (schaaf met een grove rasp) en drink meteen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Noten
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Dranken & cocktails
Diëten
Zonder toegevoegde suikers
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via