Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Pel de ui en knoflook. Snipper de ui en pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de ui en de knoflook 2 à 3 min. aan.
2
Snijd ondertussen de zoete aardappel in kleine blokjes en spoel de kikkererwten af met water. Voeg de zoete aardappel, kurkuma en gemberpoeder toe aan de pan met ui en knoflook. Bak 5 min. en voeg de kikkererwten toe. Voeg na 3 min. de kokosmelk toe en laat het geheel ca. 10 min. koken totdat de zoete aardappel zacht is en de saus wat is ingedikt. Breng op smaak met peper en zout.
3
Bak ondertussen het brood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de curry met brood en de koriander.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Marianne
Jennifer van Eatertainment

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Indiaas
Diëten
Eiwitrijk
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Curry

Gemaakt door Eatertainment

Delen via