Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
27 min
Wachttijd
18 min
Totale tijd
45 min
1
Halveer de tomaatjes. Pel de ui, halveer en snijd in halve ringen. Snijd de paprika’s en augurken in blokjes en de champignons in vieren. Hak de peterselie fijn.
2
Bestrooi de kalkoenfiletblokjes met peper en zout. Verhit 2/3 deel van de olijfolie in een hapjespan en bak de kalkoenblokjes in 5 minuten goudbruin. Schep de kalkoen uit de pan en zet apart.
3
Veeg de pan schoon, voeg 1/3 deel olijfolie toe en bak de ui en paprika 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze 8 minuten mee. Voeg de zure room, tomatenpuree, paprikapoeder, tomaatjes, mosterd, augurken en 125 ml water toe en roer goed door. Laat 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg de kalkoen en de helft van de peterselie toe en laat 3 minuten mee warm worden. Breng op smaak met peper en zout.
4
Hak de knoflook fijn. Meng de roomboter met de rest van de peterselie, de knoflook en breng op smaak met peper en zout. Snijd de pistolets doormidden en besmeer met de peterselieboter. Bak de crostini's ongeveer 8 minuten op 180°C in de oven en serveer met de kalkoen stroganoff.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via