Macadamia Koeken Met Witte Chocolade
Niveau
Beginner
Tijd
22 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Macadamia koeken met witte chocolade

De lekkerste koekjes maak je zelf! Probeer bijvoorbeeld onze macadamia koeken met witte chocoladestukjes. Een leuke twist op de welbekende chocolate chip cookies.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept macadamia koeken met witte chocolade

Kookmodus
Bereidingstijd
22 min
Wachttijd
1u 13min
Totale tijd
1u 35min
Kookmodus
1
Meng in een keukenmachine het zelfrijzend bakmeel met de suiker en boter tot een kruimelig geheel.
2
Snijd de witte chocolade in kleine blokjes en hak de noten grof. Meng chocolade, noten, vanille aroma en 1 ei door het kruimeldeeg. Kneed het deeg tot een samenhangend geheel en pak in met huishoudfolie. Laat het deeg 1 uur rusten in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het deeg in 15 gelijke plakjes. Leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in ca. 13 minuten goudbruin.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Pinda
  • Gluten
  • Ei
  • Melk
  • Soja
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via