Mexicaanse viswrap met bonensalsa en rode kool
Niveau
Gemiddeld
Tijd
25 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Mexicaanse viswrap met bonensalsa en rode kool

In de Mexicaanse keuken worden vaak groenten of fruit ingelegd in bijvoorbeeld azijn of limoensap. In dit recept gebruiken we rode kool en rode ui. Hierdoor krijgt het gerecht een lekkere zure ‘kick’, wat goed samengaat met de pittige bonensalsa en kruidige kabeljauw.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mexicaanse viswrap met bonensalsa en rode kool

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Snijd de rode kool in dunne reepjes en de helft van de rode ui in fijne ringen. Meng samen met de appelazijn in een mengkom en laat 15 min. staan. Breng op smaak met zout.
2
Hak ondertussen de rode peper en de rest van de rode ui fijn. Houd je niet van heel pittig, verwijder dan eerst de zaadjes uit de rode peper.
3
Giet de bonen af en spoel ze na met koud water, laat ze goed uitlekken. Meng de bonen in een kom met de rode ui en peper en pers de helft van de limoenen erboven uit. Meng door elkaar een breng op smaak met zout.
4
Dep de kabeljauw droog met keukenpapier. Snijd in stukken van 2-3 cm en bestrooi royaal met de tacokruiden en zout en druk de kruiden voorzichtig rondom in de vis. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 3-4 min. (dit ligt aan hoe dik de kabeljauw is, wanneer de vis in vlokken uit elkaar valt is de vis gaar) rondom bruin en gaar.
5
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking. Beleg ze met een eetlepel zure room, de bonensalsa, ingelegde rode kool en stukken kabeljauw. Snijd de koriander grof en verdeel deze over de wraps.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Melk
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Gemaakt door Eatertainment

Delen via