Print opties

Sluiten

Nachopannetje met guacamole en cheddarkaas

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

8 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de groentewraps in driehoekjes en meng in een kom met olijfolie en zout. Leg de driehoekjes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 10 à 12 min. krokant in de oven.
2
Snipper de rode ui en jalapeñopepers fijn. Meng de ui en jalapeñopepers in een kom.
3
Verdeel de nacho’s over een ovenschaaltje en bedek met het uienmengsel. Bestrooi met cheddarkaas en bak 10 à 15 min. in de oven.
4
Pureer ondertussen de avocado met een staafmixer tot een romige guacamole. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Halveer de cherrytomaatjes en hak de peterselie fijn.
5
Garneer de nachopannetjes met cherrytomaatjes, guacamole en peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.