Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
1u 0min
Totale tijd
1u 20min
1
Snijd de speklapjes in de breedte in reepjes van ongeveer 2 cm. Meng deze in een schaal met de ketjap, gemberpoeder, citroensap, 1/3 van de sesamolie, 1/3 van de sesamzaadjes en de olijfolie. Laat de speklapjes minimaal 1 uur afgedekt marineren in de koelkast. Bak vervolgens het vlees met de marinade in een koekenpan gaar.
2
Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook de sugarsnaps gaar. Verwarm een koekenpan zonder olie en rooster hierin kort de overige sesamzaadjes.
3
Giet de mihoen en sugarsnaps af. Voeg de mihoen, sugarsnaps en overige sesamolie bij de sesamzaadjes en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de mihoen over twee borden en leg hier de speklapreepjes op.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Sesamzaad
  • Noten
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Vrij van vis
Soort
Noedels
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via