Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Benodigdheden
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 200C. Klop de eieren los in een mengkom. Rasp de Parmezaanse kaas er boven, meng door elkaar en breng royaal op smaak met zout en peper. Roer de boerenkool door het eimengsel.
2
Snijd de pancetta in blokjes en bak in een droge koekenpan krokant. Laat ze vervolgens uitlekken op een stukje keukenpapier.
3
Hak de ui en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan die geschikt is voor de oven, voeg de ui en knoflook toe en bak in 4-5 min. op laag vuur goudbruin.
4
Snijd de paddenstoelen in stukken. Voeg ze toe in de koekenpan en bak ze rondom bruin, doe de pancetta blokjes terug in de pan en schenk het eimengsel erbij. Laat de eieren op laag vuur in 3 min. stollen. Zet de pan in de oven wanneer de randjes gestold zijn en bak de frittata daarin in 8 min. gaar.
5
Snijd de frittata in stukken, garneer met rucola en serveer de pesto erbij. Lekker met knapperig brood.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Ei
  • Melk
  • Noten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Italiaans
Diëten
Vrij van vis
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via