Rozemarijnspiesjes Met Gamba En Ananas
Niveau
Beginner
Tijd
20 min
Bevat vis
Vrij van vlees

Rozemarijnspiesjes met gamba en ananas

Gambaspiezen, maar dan op een takje rozemarijn. Doordat de gamba en ananas aan een takje rozemarijn worden geregen, trekt de smaak van de rozemarijn extra goed in de ingrediënten. Serveer tijdens het gourmetten of als borrelhapje.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden

Recept rozemarijnspiesjes met gamba en ananas

Kookmodus
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
Kookmodus
1
Pel de gamba’s en steek een dikke satéprikker of ijzeren spies in de lengte door de gamba’s. Haal de gamba’s weer van de prikker of spies.
2
Steek door elke gamba een takje rozemarijn. Rijg met de richting van de blaadjes mee. Rijg vervolgens aan elk takje rozemarijn op dezelfde manier een blokje ananas.
3
Bak de spiesjes aan beide kanten gaar op de bakplaat of in de pan.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Schaaldieren

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?