Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
5 min
Totale tijd
35 min
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snijd de aardappelen in vieren. Kook de aardappelen in 15 à 20 min. gaar.
2
Maak de spruiten schoon en snijd ze doormidden. Meng in een kom de spruiten, olie, koriander, kardemon, komijn, peper en zout. Snijd de bakbacon één keer in de lengte doormidden.
3
Verdeel de spruiten over driekwart van een bakplaat en leg de bacon op de overige plek neer. Bak de spruiten en bacon in 15 min gaar. Indien de spruitjes nog niet gaar zijn, kun je deze nog 5 min. in de oven laten zonder de bacon.
4
Snijd de appel in blokjes en verwijder het klokhuis. Bak de appelblokjes lichtbruin in een koekenpan met de honing.
5
Giet de aardappelen af en pureer deze samen met de melk. Schep de spruiten door de aardappelpuree.
6
Serveer de stamppot met appelblokjes en knapperige bacon.

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja
  • Pinda

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Ernesto Guds
Jennifer van Eatertainment
Anahit
Fleur van Eatertainment
Anahit

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Vrij van vis
Soort
Stamppot
Voorkeuren
Bevat vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via