Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
1u 30min
Totale tijd
1u 40min
1
Doe de champagne, vlierbloesem siroop, kaneel, steranijs en kruidnagel in een steelpan.
2
Schil de peren en voeg ze toe. Zorg ervoor dat de peren ¾ onder staan. Zet het vuur laag en laat de peren anderhalf uur staan, tot ze gaar zijn. Dit kun je controleren door met een vork in de peren te prikken.
3
Serveer de peren warm of koud.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

    Vind je dit leuk?

    Reacties

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Desserts & gebak
    Bijgerechten
    Diëten
    Vegetarisch
    Vrij van vlees
    Vrij van vis
    Vegan

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via