Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min
1
Snij de komkommer in dunne plakken en leg deze in een marinade van korianderzaad, azijn, suiker, kardemom en steranijs.
2
Snij de tomaat in blokjes en voeg ze toe aan de salsa.
3
Bak de Weed Burger bruin en krokant in de zonnebloemolie, dit kan vanuit bevroren en ontdooide toestand.
4
In de tussentijd kun je het broodje afbakken in de oven. Zet de oven op 180 graden en bak het bevroren broodje 6 tot 7 minuten. Is het broodje al ontdooid? Dan is deze in 4 minuten klaar.
5
Haal het broodje uit de oven en beleg deze aan beide kanten met vegan mayonaise. Beleg de onderkant van het broodje met sla en de gemarineerde komkommer. Bedek de bovenkant met tomaten-wakamesalsa.
6
Haal de Weed Burger van de plaat wanneer deze mooi bruin is en leg deze op het broodje. Plaats de bovenste helft op de onderste en klaar!

Meer inspiratie

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Mosterd

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Hollands
Diëten
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis
Soort
Burgers

Gemaakt door Eatertainment

Delen via