Tiffin Pasta Gegrilde Groente Salade Caprese En Focaccia
Niveau
Gemiddeld
Tijd
40 min
Bevat vlees
Vrij van vis

Tiffin: pasta gegrilde groente, salade caprese en focaccia

Tiffin is een Indiaas-Engels woord voor een soort maaltijd. In bepaalde delen van India kan het ook verwijzen naar de middaglunch en dat is precies waar wij de tiffin voor gebruiken. Een tiffin bestaat uit verschillende bakjes, ieder bakje is gevuld met een onderdeel voor een complete lunch: penne pasta met gegrilde groente en olijven, salade caprese en focaccia met prosciutto.

Mijn menuplanner

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten pasta met gegrilde groente
Ingrediënten salade caprese
Ingrediënten focaccia met prosciutto
Keukenbenodigdheden

Recept tiffin: pasta gegrilde groente, salade caprese en focaccia

Kookmodus
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
Kookmodus
1
Snijd de gegrilde groente in grove stukken. Pel de knoflook en hak fijn. Hak de groene kruiden fijn. Snipper het sjalotje.
2
Kook de penne pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel met koud water. Schep de olijfolie door de pasta.
3
Meng de pasta met de gegrilde groente, de gesnipperde sjalot, knoflook en de olijvenringetjes. Top af met de gehakte groene kruiden.
4
Snijd de mozzarella en tomaat in plakken. Pluk de basilicumblaadjes en strooi ze over de plakken mozzarella en tomaat. Dresseer met de olijfolie en voeg naar wens zwarte peper toe.
5
Snijd de focaccia in repen en besprenkel met olijfolie. Plaats de repen focaccia op de grill. Beleg met prosciutto.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Selderij
  • Gluten
  • Ei
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via