Tiramisu ontbijttaartje met overnight oats
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Tiramisu ontbijttaartje met overnight oats

Begin je dag met de ontbijt variant van je favoriete dessert. In dit tiramisu ontbijttaartje laten we havermout, melk, espresso en maple syrup een hele nacht weken in de koelkast. Hierdoor neemt de havermout het vocht van de espresso en maple syrup op en krijg je een samenhangend geheel, oftewel overnight oats. Havermout heeft een lage glycemische index, wat inhoud dat dit geleidelijk zijn energie vrijgeeft en je dus langer een verzadigd gevoel hebt. Een voedzaam ontbijt dus!

Mijn menuplanner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept tiramisu ontbijttaartje met overnight oats

Kookmodus
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
8u 0min
Totale tijd
8u 10min
Kookmodus
1
Meng de havermout met melk, espresso en maple syrup en roer goed door.
2
Bekleed de binnenkant van schaaltjes met plasticfolie. Verdeel het havermoutmengsel over de schaaltjes en laat dit een nacht in de koelkast staan.
3
Keer de volgende dag het schaaltje met de overnight oats ondersteboven op een bord en verwijder de plasticfolie.
4
Top af met mascarpone en zeef hier wat cacaopoeder overheen. Halveer de aardbei en leg deze bovenop het ontbijttaartje. Snijd de chocolade in stukjes en strooi over het taartje heen.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Soja
  • Melk

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Gemaakt door Eatertainment

Delen via