Vegan Bruschetta Met Zuurdesembrood
Niveau
Beginner
Tijd
10 min
Vrij van vlees
Vegetarisch
Vegan
Vrij van vis

Bruschetta met zuurdesembrood

Deze vegan bruschetta is het perfecte borrelhapje, maar ook heerlijk als tapas of lunch! Door de gekleurde snoeptomaatjes zet je een kleurrijk feestje op tafel en waan je je even op vakantie in het zonnige zuiden. Bovendien is de bruschetta zo gemaakt én veganistisch.

 

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept bruschetta met zuurdesembrood

Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
10 min
1
Verwarm de oven voor op 180ºC op boven- en onderwarmte of op de grillstand.
2
Bestrijk de sneetjes brood met olijfolie, peper, zout en de helft van de Italiaanse kruiden. Leg op een, met bakpapier beklede, bakplaat en gril 5 min. in de oven.
3
Snijd ondertussen de tomaatjes in stukjes en snijd de ui en knoflook fijn. Meng dit door elkaar en voeg de resterende Italiaanse kruiden en olijfolie toe met een snufje peper en zout. Meng als laatste de basilicum door het tomatenmengsel.
4
Verdeel het tomatenmengsel over de toast.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

De knoflook hoort er niet in. Het brood word ingewreven met een teentje hele knoflook.
J
Jennifer van Eatertainment
Hi, het inwrijven van de toast met knoflook klinkt ook lekker! Bedankt voor het delen van de tip :)

Geef een reactie