Vegan butter chicken van bloemkool
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Vegan butter chicken van bloemkool

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Snijd de bloemkool in roosjes en meng met de maïzena. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de koriander grof.
2
Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de garam masala, zout, kurkuma, paprikapoeder, tomatenpuree, ui en knoflook toe en bak 2 minuten aan.
3
Voeg de bloemkoolroosjes, peultjes, tomatenblokjes, 1/3 van de yoghurt, water en kookroom toe en bak 10 min. op laag vuur. Roer vervolgens de boter door de vega butter ‘chicken’.
4
Serveer de vega butter ‘chicken’ met de resterende yoghurt, papadums en de koriander.

Allergenen

Dit recept bevat geen allergenen

    Voedingswaarden

    Per 1 persoonsportie

    Voedingswaarden

    Vind je dit leuk?

    Reacties
    Plaats nieuwe reactie

    Geef een reactie

    Over dit recept

    Gerecht
    Hoofdgerechten
    Cuisine
    Indiaas
    Diëten
    Balans
    Soort
    Curry
    Voorkeuren
    Vrij van vis
    Vegetarisch
    Vrij van vlees

    Gemaakt door Eatertainment

    Delen via