Ingrediënten

15 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
10 min
Wachttijd
2u 0min
Totale tijd
2u 10min
1
Breek de vegan melk chocolade in stukjes en smelt au bain-marie in een pan. Verhit in een ander pan de kokosroom en giet elke keer een beetje van de chocolade erbij tot het volledig gemengd is, dan is je ganache klaar.
2
Laat de ganache afkoelen in de koelkast, tot deze stevig genoeg is om in een spuitzak te doen. Spuit er bolletjes van op een met bakpapier bekleed bord.
3
Laat de truffels nog ongeveer 1 uur hard worden in de koelkast. Rol ze daarna door de cacaopoeder. Zet vervolgens nog minimaal een half uur terug in de koelkast om ze nog wat steviger te laten worden.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Soja

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Desserts & gebak
Tussendoortjes
Diëten
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via