Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten vegetarische rendang
Ingrediënten Indische koolsalade
Ingrediënten
Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min
1
Verwarm de oven voor op 180°C, bak de Pulled oats 8 min. in de oven en laat afkoelen.
2
Verwarm olie in een pan en bak de knoflook, sjalot en tomaat op laag vuur aan.
3
Voeg, wanneer de sjalot glazig is, de komijn, kurkuma, rode peper, sereh, het zout en korianderzaad toe. Blus de ingrediënten af met kokosmelk en voeg de kokoscrème toe.
4
Voeg als de kokoscrème is gesmolten, de kemiri pasta en kokossnippers toe en zet het vuur uit. Meng de Pulled oats door het geheel.
5
Snijd de rode kool in hele fijne reepjes. Voeg het zout toe, ga met de platte kant van een mes langs de kool om de aroma vrij te maken en laat 10 min. staan.
6
Verwarm een koekenpan en bak hierin de kokossnippers en het korianderzaad aan.
7
Snijd de rode peper en taugé fijn en snipper de sjalot.
8
Doe alle ingrediënten voor de koolsalade bij elkaar en meng goed.
9
Stoom de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en serveer met de vegetarische rendang en Indische koolsalade.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sulfiet
  • Selderij

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Sticky Kip Met Rijst En Wokgroenten

Vind je dit leuk?

Reacties

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Aziatisch
Diëten
Eiwitrijk
Koolhydraatarm
Vegetarisch
Vrij van vlees
Vegan
Vrij van vis

Gemaakt door Eatertainment

Delen via