Print Opties:

Frisse salade met peer, druiven en geitenkaas

Voorziet in1 PortieVoorbereiding15 minutenTotale Tijd15 minuten

Huisgemaakte vinaigrette

Ingrediënten salade
 1 Migo peer
 50 gr eikenbladsalade
 ½ rode ui, in dunne ringen
 25 gr witte druiven
 50 gr geitenkaasbolletjes
 25 gr walnoten
Ingrediënten dressing
 1 el olijfolie
 ½ el balsamicoazijn
 1 tl honing
 Peper en zout
Bereidingswijze
1

Snijd de peer in blokjes, de rode ui in ringen en zet apart.

2

Meng de olijfolie, balsamicoazijn en honing samen. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.

3

Doe alle ingrediënten voor de salade los in een lunchtrommel en doe de dressing, walnoten en geitenkaasbolletjes in aparte bakjes. Geniet van je lunch!

Voedingswaarden

Porties 1